Zaterdag 25 september 1915

Naar het schijnt is er een formidabel bombardement te horen geweest deze nacht. Ik ga kijken naar het beschieting van de Belgische kust door een indrukwekkende Engelse vloot, die vóór DE PANNE ligt. ‘s Avonds staat RIJSEL in brand, de Duitsers trekken terug, en zo gaat dat maar door … Er zijn nochtans een paar “tuyau’s” die van het hoofdkwartier afkomstig zijn. Men zou doorstoten in ARRAS en CHAMPAGNE. Ik blijf sceptisch en dat is niet naar de zin van GOEBEL. Iedereen is innerlijk wel wat sceptisch, maar tegelijk verteerd door hoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>