Dinsdag 28 september 1915

In het inlichtingsblad met de divisieorders, dat vandaag bij de majoor toekwam is er niets nieuws te vinden, een desillusie. Om nieuws te hebben zal ik op GOEBEL moeten wachten, vanavond … Ik lees wat in “Microbes et toxines”, en zo valt de avond vlugger dan verwacht. Het weer is uitgesproken slecht geworden. Ik kan niet langer wachten op de aankomst van GOEBEL, want dan ga ik te laat komen om PIRARD af te lossen. Ik zal het dus twee dagen moeten stellen zonder nieuws. Niks aan te doen! Om 6u45 kom ik aan in de P.P.2.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>