Donderdag 28 oktober 1915

De Engelsen, althans lord X, geven toe dat ze geen vertrouwen hebben in de weerstand van de Serviërs en dat ze daarom een afwachtende houding aannemen, alvorens tot verdere actie over te gaan. We zullen het verder verloop van de gebeurtenissen moeten afwachten om te weten of ze ja dan neen niet te voorzichtig zijn geweest in deze. In ieder geval, en voor zover ik er wijs uit geraak op basis van wat de kranten schrijven, ik heb de indruk dat de houding van Koning CONSTANTIJN van GRIEKENLAND niet van de properste is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>