Woensdag 24 november 1915

Op de divisie is men heel vriendelijk. Alleen, men maakt me duidelijk dat ik geen verlof kan krijgen. Ik heb een order gekregen, ik moet naar het Ministerie van Koloniën in LONDEN, daar is niets aan te doen, eerst gehoorzamen aan de bevelen, pas daarna kan om uitleg gevraagd worden!

Indien men mij verlof zou geven, dan zou ik mij in een niet reglementaire situatie bevinden. Reeds dezelfde avond krijg ik mijn marsbevel. Er zit niets anders op dan naar LONDEN te reizen.

Het gaat nu allemaal erg snel, en ik maak me klaar om te vertrekken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>