Zaterdag 27 november 1915

Op het Ministerie haal ik een cheque af van 1.500 fr. Die zet ik om in de Bank van Belgisch Congo voor ongeveer 54 £. Dat is wel een hoge koers. Op mijn loon heb ik een voorschot van 500 fr. gekregen, die zitten in het vorig genoemd bedrag. Nu moet ik naar de UNION CASTLE LINE voor mijn ticket, of beter gezegd, voor een hele reeks tickets. Ik neem er inlichtingen voor wat betreft mijn bagage. Bij VIVIAN in de Oxfordstreet bestel ik twee reglementair blauwe uniformen. Blijft nog een uitgebreide reeks brieven te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>