Zondag 28 november 1915

LONDEN lijkt wel uitgestorven. De straten zijn omzeggens leeg. In het kleine zeer eenvoudig kamertje dat ik betrek in hotel WILTON zit ik te blokken. Er is nog zoveel dat ik moet leren! Ik kan de muziek horen van het orgel en het luide lachen van de toeschouwers in de cinema naast het hotel. Mijn god, wat is het front nu ver weg!

Hoe zou men willen dat de Engelsen de oorlog voelen? Wat een verschil met FRANKRIJK!! Hier moet men geen patriottisme gaan zoeken. De officieren, zeer gedistingeerd en chic, hangen alleen maar de snob uit. Naar het schijnt zijn het allemaal rijke mensen.

‘s Namiddags ga ik het BRITISH MUSEUM bezoeken.

Ik schrijf brief nr. 19.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>