Woensdag 22 december 1915

Er is al zweet gelaten! Ik ben doornat van het zweet. Een nieuwe mode is gestart, de “drill”. Elke morgen bij het opstaan, doen de heren in pyjama aan (Zweedse) gymnastiek op het dek. Volgens mij doen ze dat meer uit snobisme dan omwille van de gezondheid. Die lichaamsoefeningen zijn nu eenmaal “de gewoonte” in de tropen zeggen ze.

‘s Avonds is er concert in het salon : muziekuitvoeringen, zangrecitals en ook monologen op een kunstzinnige manier verzorgd door miss COHEN.

Fig. 24. Mis Cohen?
Fig. 24. Miss Cohen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>