Zaterdag 25 december 1915

We passeren ter hoogte van St. HELENA. Ik zeg aan Dhr. DENSHAM : “ Konden we daar Willem II maar steken!” “Het ware nog te goed voor hem!” antwoordt hij, “De VESUVIUS, daar moest men hem in stoppen, en dan nog, hij zou er te snel uit zijn lijden verlost zijn!”.

‘s Avonds is er groot diner, het salon is versierd met vlaggen en bloemen, er wordt champagne gedronken op kosten van het schip. Er heerst dolle vreugde en hels spektakel. Aan dek wordt alweer uitbundig gedanst. Rond middernacht gaat iedereen slapen, nog nagenietend van het kerstfeest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>