Zondag 26 december 1915

Ik heb gisteren te veel gedanst, en dat voel ik aan mijn kuiten. Het wordt almaar kouder.

‘s Avonds, na het diner wordt er gezongen, en er worden monologen opgevoerd. Ik heb een interessante discussie over het “maritiem militarisme” van de Engelsen, vergeleken met het Duitse militarisme. De Engelsen stellen hun methoden met als voorbeelden CANADA, AUSTRALIË, ZUID AFRIKA e.a., tegenover de Duitse methoden. Zo komt men tot de rol die de Engelsen spelen op het vlak van emancipatie van de volkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>