Dinsdag 25 januari 1916

Vandaag doen we een etappe van drie uur. Een kleine prauw (een uitgeholde boomstam), brengt ons eerst naar de overkant van de KALOULE. Sinds ons vertrek hebben we altijd al geluk gehad met het weer. ‘s Avonds doorklieven formidabele bliksemschichten de zwaar bewolkte lucht, maar ‘s morgens is het meestal goed weer, niet te warm. We bevinden ons nu op 6 uur van SANKISHIA, het doel van onze reis. Omdat we de dragers niet willen afmatten besluiten we de afstand in twee dagen af te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>