Maandag 28 augustus 1916

Zoals elke dag staan we op om 5 u., we vertrekken om 6 u., na 2 u. marcheren houden we 20 min. rust, na 4 u., 30 min., na 6 u., 1 uur, en na 8 uur stoppen we en trekken ons kamp op. Daarna is er nog juist de tijd om zich wat te wassen en te eten. De kwaliteit van de soep die onze “pichi’s” klaarmaken is altijd omgekeerd evenredig met de properheid van het gebruikte water, we hebben de laatste tijd bijzonder gekruide soepen gekregen. De thee ziet eruit als koffie, en de koffie als inkt, ze hebben beide dat gemeen, dat ze bestaan uit een sterk geconcentreerde oplossing van grond en zand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>