Zaterdag 23 september 1916

Onderweg verneem ik dat de kolonel met het 5e bataljon in TABORA is, ik zal hen daar moeten vervoegen.

Volgens sommige soldaten zijn er ten zuiden van ons schermutselingen geweest, waarschijnlijk achterhoedegevechten van de terugtrekkende vijand. En die koddige Britten, ze nemen de oorlog langs de gemakkelijke kant, wat zitten die te doen in het zuiden?

Nu ik toch over wat meer tijd beschik doorblader ik mijn correspondentie. Ik moet daarbij tot mijn ontzetting vast stellen dat ik sinds KIGOMA geen enkele brief meer heb gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>