Zondag 24 september 1916

Ik ben nu in de missiepost van USSOKE, tot groot genoegen van Dr. LYAME die de leiding heeft van het brigadehospitaal. Een hele verademing, niet meer naar zijn voeten te krijgen wanneer men nochtans zo zijn best doet! Ik kan er mij alleen maar over verheugen.

Er zijn 140 gekwetsten in het hospitaal, ze worden verzorgd door Dr. NUREAU, en dan zijn er nog eens evenveel zieken, die door Dr. LYAME worden behandeld. De werkkracht van Dr. LYAME is bewonderenswaardig.

Eén van mijn blanke gekwetsten heeft zijn eenheid reeds kunnen vervoegen! De andere is nog aan het herstellen, maar hij is al goed te been. Morgen vervoeg ook ik het bataljon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>