Zondag 22 oktober 1916

Er komen twee gevallen van meningitis voor bij het 1e regiment in GOTTDORP, ons vertrek wordt daardoor uitgesteld. In TABORA zijn er wel 250 gevallen, meestal met dodelijke afloop. Indien ook de Britten worden meegeteld, dan zijn er in de loop van de veldtocht al 3.600 gevallen geweest!

Nu doet weer het gerucht de ronde dat we zouden uitgestuurd worden naar het zuiden, om er de grens met RHODESIE te bewaken, men is niet helemaal gerust meer in de toestand aldaar!

Elke dag nu kunnen we de stoomfluit van een locomotief horen, het geeft een vreemd gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>