Donderdag 14 juni 1917

Het eerste detachement van het 3e bataljon is aangekomen. Ze hebben zich op 6 km. van hier geïnstalleerd, in volle “pori”(?). Per fiets ben ik vandaag eens tot daar gereden. In vergelijking met het bruisende UDJIDJI is het er maar een trieste bedoening. Met de gebergte van LUSUMBI vlak bij, is het moeilijk te geloven dat men slechts op 6 km. van een geciviliseerd omgeving zit. Binnen 2 à 3 dagen ga ik mij daar ook moeten vestigen.

Een gedachte over “Donderdag 14 juni 1917

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>