Vrijdag 27 juli 1917

Dat is niet slecht! NAUMANN is terug verschenen, op 120 km. ten noorden van DODOMA. We hebben order gekregen om ons klaar te houden om op te marcheren, of naar het oosten, of naar het westen om NAUMANN in zijn opmars naar MAHENGE te stoppen. De Duitsers zouden onderweg een aantal oud-soldaten gerekruteerd hebben en zo hun aantal op 1.000 man hebben gebracht. Ze hebben ook een hele voorraad geweren bij die ze zijn gaan ophalen ergens in het noorden, op een plaats waar ze die op voorhand hadden ingegraven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>