Maandag 22 oktober 1917

Alweer uit ons bed om 5u30. Vertrek om 7u30. Bij het vallen van de avond komen we aan in SAIDI. Gisteren is er bij het 1e bataljon in KAPERELUVE één zwaar gekwetste gevallen, en vanavond bij het vestigen van een bruggenhoofd op de RUAHA hebben we nog eens 3 gekwetsten. De Britten van FAIR hebben hun kamp opgeslagen niet zover achter ons, het zijn troepen uit RHODESIE die beweren dat ze gaan terugkeren naar achter! Ik heb er geen idee van wat men met ons van plan is, meer en meer is er sprake van te overwinteren. Ik kan maar niet geloven dat de hogere legerleiding zo weinig krachtdadigheid aan de dag zou leggen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>