Zaterdag 21 november 1914

Vandaag is het rustdag. Ik ga een kijkje nemen bij de schrijnwerker en de smid van het dorp, heel interessant op dit ogenblik. Het is een schitterende winterdag. ‘s Namiddags ga ik me wat opwarmen in een huisje dat letterlijk overrompeld is door soldaten. Ik smelt er het vet dat ik heb laten meebrengen uit VEURNE, zo heb ik ten minste voor een tijdje de zekerheid dat ik geen droog brood zal moeten eten. Na een aangename dag vervoeg ik de troep die in de school is ingekwartierd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>