Dinsdag 24 november 1914

Deze nacht heb ik afgezien van de koude, en ik krijg ook weer reuma. In de loopgracht kregen we warme chocolademelk uitgedeeld, die door de Engelse missen was bereid. PERVYSE begint stilaan te herleven … Een beenhouwer en een kapper hebben er zich opnieuw geïnstalleerd! Verbazend genoeg lopen er ook weer jonge boerinnetjes door de straten. Het is minder koud geworden. De lucht is overtrokken. Meeuwen krijsen en spelen over de watervlakten die zich vóór ons uitstrekken. Maar de kanonnen blijven grommelen. Tegen de avond installeren we een kacheltje dat we ergens tussen de puinen gevonden hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>