Woensdag 25 november 1914

Op wat mitrailleurgekletter na is het een kalme nacht geweest. Zoals steeds, moet ieder van ons één of tweemaal de wacht optrekken achter de loopgraven. Onverhoeds in een bomkrater tuimelen, die men niet gezien heeft, is zowat het enig gevaar dat men daarbij loopt. Het wordt een weinig interessante doodgewone dag. ‘s Namiddags wacht mij een aangename verrassing: uit NEDERLAND krijg ik een telegram van vader, gedateerd van de 23e, en er is ook een kaart uit ENGELAND, van PAUL KENIS22.

We hebben heerlijk weer om terug naar AVECAPELLE te gaan, het wordt opnieuw kouder.

 

22 Kozijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>