Vrijdag 27 november 1914

De commandant blijft bij zijn weigering mij naar VEURNE te laten gaan. Ik heb mijn telegram dan maar meegegeven met een soldaat die er naar toe ging, maar ik twijfel er sterk aan dat hij hem ook zal verzenden! Terzelfder tijd heb ik een brief en een kaart op de post gedaan, kon ik ze maar vergezellen!

Het is regenachtig weer. Eindelijk heb ik nieuwe bottines gekregen! Ik blijf heerlijk tafelen, ‘s middags bij die brave vrouw die voor mij kookt, het is één van de weinige genoegens die me blijven! Het gerucht doet de ronde dat PERVYSE weer gebombardeerd is, er zouden 27 gekwetsten zijn. Ik heb diarree gekregen. En weer is het ogenblik van vertrekken daar! In PERVYSE logeren we in een klein huisje, er ligt geen stro, we moeten op de koude stenen slapen, resultaat: geen oog dicht gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>