Maandag 18 maart 1918

Te oordelen naar de snelheid waarmee sommige gebeurtenissen zich opvolgen denk ik het volgende te kunnen zeggen: onze regering is bezig onderhandelingen te voeren om onze troepen in te zetten op een ander strijdtoneel. De minister heeft het opperbevel de volgende opdracht gegeven: “Tref alle voorbereidselen voor een demobilisatie, en tref alle voorbereidselen voor een nieuwe veldtocht”.

Waar en wanneer gaan we ingezet worden?

Wat de vraag waar betreft? Er blijft als mogelijkheden SALONIKI en PALESTINA vermits RUSLAND en ROEMENIE vrede hebben gesloten…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>