Zondag 29 november 1914

Een dag zonder geschiedenis. Terwijl ik van wacht was op de weg zijn er schrapnels gevallen op de loopgracht, ze hebben twee gekwetsten gemaakt. We doden de tijd met te lezen, te koken, te eten, te slapen. Langs de twee kanten is er zwaar artilleriegeschut. Men blijft er mee doorgaan, huizen te vernielen, bomen om te kappen en prikkeldraadversperringen aan te leggen. De aanhoudende regen heeft het niveau van het water nog doen stijgen. Ontelbaar veel meeuwen worden er door aangetrokken!! Bij de terugtocht naar AVECAPELLE kan ik niet volgen omdat mijn nieuwe schoenen zo een pijn doen, pas om 21u. kom ik er aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>