Donderdag 9 mei 1918

Daarmee is DALCQ al vertrokken naar EUROPA! Waarschijnlijk scheepte hij gisteren in op een Frans Schip in DAR-ES-SALAAM. Omdat hij in KIGOMA gelegerd was heeft hij de “vijand” (het groot hoofdkwartier) in UDJIDJI van dichtbij kunnen aanvallen. Het feit dat zijn contract verstreken was moet nochtans de doorslag gegeven hebben. Wat diegenen betreft die getekend hebben voor de duur van de oorlog, daar is men nog volop mee bezig, er worden telegrammen gestuurde naar BOMA… komen er ook telegrammen terug? Het zou allemaal wel eens een paar maanden kunnen duren!

Elke dag stijgt mijn koorts tot 37,5°. Op wat hoofdpijn na voel ik me nochtans goed. Wat mag het zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>