Woensdag 29 mei 1918

Opnieuw wordt gezegd dat de demobilisatie er aan komt. Wie 2 1/2 jaar dienst heeft zou mogen gaan!

In Europa gaat men door met de slachtpartij.

Wat mij betreft, ik voel me heel goed in mijn vel. Doordat ik geen ziekenverzorger meer ter beschikking heb is het voorlopig gedaan met blokken. Ik blijf me afsloven, ik loop van hier naar daar, leg doktersvisites af, ontvang zieken op consultatie, ik hou toezicht op mijn brancardiers en hun conversaties, inspecteer op tijd het kamp, verzorg de zieken in de infirmerie, en ‘s avonds heb ik mijn rapporten te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>