Woensdag 31 juli 1918

Dr. GERAD is nog eens naar VUA gekomen alvorens hij het leger verlaat om naar de UNION MINIERE te gaan. Ik reken op hem om binnen twee maanden thuis te zijn. Krijgt hij het niet voor mekaar, dan zit ik vast voor tenminste nog drie jaar en drie maand.

In het kamp hier maakt men ruzie voor de geringste kleinigheid. Ik heb me dan maar geïnstalleerd op een nieuwe kampplaats, op de flank van de eerste heuvels landinwaarts. Ik ben daar gans alleen, want mijn onderofficier verzorger is alweer vertrokken.

Van uit mijn nieuw verblijf heb ik een prachtig zicht op het meer en op het gebergte.

Ik heb het erg druk, en dus geen tijd voor de studie. Pas om 8u30 ‘s avonds ben ik klaar met mijn werk, en dan val ik doodmoe in een diepe slaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>