Woensdag 24 februari 1915

Om 6 u. ‘s morgens komt men ons zeggen dat het regiment onverwachts moet optrekken. Met het 3e bataljon blijf ik tot de middag ter plaatse. Er worden nog enkel laatste inkopen gedaan, en ik ga nog eens dineren in hotel Continental! Om 14 u. vertrek ik samen met LEPLAT34 en HOVEN34 bis. We steken af langs VEURNE. In de colonne verneem ik dat de trui die ik, nu twee maand geleden, had besteld nog steeds niet klaar is, woedend zeg ik de bestelling af! Het is slecht weer geworden en we moeten dikke hagelbollen trotseren. We nemen onze intrek in het kleine kloostertje van AVECAPELLE.

 

34 Legerarts

34 bis Leerling arts

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>